Limba română, întrebare adresată de asdfzcds, 9 ani în urmă

Construiti textul unui reportaj de la fata locului despre faptul divers reflectat in imaginea data. VA ROG FRUMOS AJUTATIMA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MihitaLora
66
                               Colectiv
In clubul colectiv se aflau niste tineri care sarbatoreau halloween-ul si si ascultau un concert de muzica rock.Totul era bine pana cand au dat cu artificii in clubul respectiv, iar cand au dat cu artifii, pe tavan se afla un burete care nu este tocmai rezistent asa ca tavanul cu burete a ars imediat si a declansat un incendiu de groaza, care putini au scapat vii, si cativa dintre ei au fost buni si a incercat sa-i salveze pe cei care inca era sa arda de vii.
Deci drept rezultat au murit multi tineri si putini raniti, care se lupta pt viata.

pups24: In clubul colectiv se aflau niste tineri care sarbatoreau halloween-ul si si ascultau un concert de muzica rock.Totul era bine pana cand au dat cu artificii in clubul respectiv, iar cand au dat cu artifii, pe tavan se afla un burete care nu este tocmai rezistent asa ca tavanul cu burete a ars imediat si a declansat un incendiu de groaza, care putini au scapat vii, si cativa dintre ei au fost buni si a incercat sa-i salveze pe cei care inca era sa arda de vii.
MihitaLora: E usor sa da-i copy, nu?
pups24: 456yukjhgesdfghjkl
Alte întrebări interesante