Limba română, întrebare adresată de anamariacalistru, 9 ani în urmă

Continua compunerea. Găsește un titlu potrivit

Radu e elev în clasa a patra. Are de făcut un proiect despre planete. Plin de avânt, s-a dus la biblioteca din centrul orașului sa caute cartea potrivita. A ajuns în fața clădirii impunătoare. În sălile mari, într-o liniște adâncă, zeci și zeci de cărți așteptau sa fie descoperite.
A pătruns în labirintul dintre rafturi. A început sa caute...
................................………………………………………………………………………………….........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Orele s-au scurs fără ca băiatul sa le simtă tăcerea. O voce calda îl scoase din visare. Radu ridica ochii și văzu chipul blând al bibliotecarii. Era ora închiderii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de StefanMaster
67
continuarea : ... tot feluri de carti cu planete . Cu timpul a uitat de proiect si s-a apucat de citit carti de actiune , suspans si iubire . Acesta isi imagina cum devenea cavaler sau pilot de avioane de lupta . 
Mult timp a stat Radu citind insa la un moment dat si-a reamintit scopul cu care avenit . Acesta , reapucanduse de lucru a reintrat in lumea imaginara din capul lui . Orele s-au scurs fara ca baiatul sa le simta trecerea ... 

Sper ca te-am ajutat si bafta in continuare !



Alte întrebări interesante