Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Continua compunerea: Stateam pe plaja cea pustie.Soarele tocmai rasarise din mare.Apa era calma si stralucitoare.Langa mine s-a asezat un batran pescar.I-am spus ,,Buna dimineata",iar el mi-a raspuns. coborase dintr-o barca.Nu avu-se prea mult noroc in dimineata aceea.Avea totusi in plasa un peste cu o forma ciudata.


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MchWoodley
0
L-am intrebat cum se numea acel peste. Nu mai vazusem niciodata unul ca acesta. Era un somn Numele mi se parea putin ciudat, dar nu i-am dat importanta. Intre timp, oamenii au inceput sa vina la plaja si sa se instaleze. 
Am ramas surpins cand am vazut o fata superba. Parea de aceeasi varsta cu mine. Era satena, cu ochi negri, inalta, potrivita la greutate si avea un costum de baie alb ca sucul pe care tocmai l-am baut acum cateva minute. Nu imi puteam lua ochii de la ea. Cand se uita spre mine, repede imi intorceam privirea spre alta directie, de parca nici nu as fi observat ca era langa mine. 
Pe la ora 10, fata a intrat in apa. La ora aceea eu tocmai citeam stirile pe telefon, nu ii acordam prea multa atentie. Dar aceasta se indepartase prea mult de tarm. Parea sa se innece. Vazand ca nimeni nu o ajuta si ca salvamarii erau ocupati cu altcineva, am facut putin pe eroul si m-am aventurat in mare. La scurt timp, am iesit cu ea in brate la mal, sub privirile tuturor celor ce stateau pe plaja. Mi-a multumit si am invitat-o in oras. 

MchWoodley: n-ai specificat.
Alte întrebări interesante