Limba română, întrebare adresată de catsnoir, 9 ani în urmă

Continua,în 15 rînduri,povestirea:,,Era sfîrşIt de Februarie.Într-o zi de vineri,mă întorceam de la şcoală.Mă gîndeam la ale mele,fără să observ ce se întîmplă în jur.La un moment dat,...''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de unicornalbastru
6
la un moment dat cineva se loveste de mine. cad. cea de care ma lovisem era colega mea din gimnaziu,mihaela. aceasta ma ajuta sa ma ridic si ma imbratiseaza calduros . isi cere scuze pentru ca m a lovit si mergem la o cafenea . acolo am povestit despre toate boacanele si tot ce era frumos si usor in gimnaziu.Ea imi spune ca ii merge bine,ca ii place la noul liceu si iar imi aduc aminte..eram pierdut in ale mele.. eu nu ma descurcam bine la germana . si stiam ca mihaela locuise doi ani in germania si cunoaste foarte bine limba . asadar,profitand de situatie o intreb daca ma poate ajuta . aceasta accepta cu drag si eu scap de o mare grija.
Răspuns de bulb123
5
Era sfîrşIt de Februarie.Într-o zi de vineri,mă întorceam de la şcoală.Mă gîndeam la ale mele,fără să observ ce se intampla.Am observat ca in fata mea se afla un porumbel ranit. Cred ca a fost calcat de o masina pentru ca avea aripa plina de sange. Am incercat sa il ajut dar era foarte speriat si a incercat sa zboare de lana mine. Din paate dupa cateva minute o masina, care venea cu viteza,l-a calcat incat l-a omorat. M-am dus trist acasa si i-am povestit totul mamei mele. Aceasta a zis sa nu imi fac griji pentru ca lucrur ca acestea se intampla foarte des si mi-a zis sa ma linistesc si asa am facut. Asa ca am trecut peste aceasta intamplare.
Alte întrebări interesante