Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

continuă,in15rînduri,povestirea., ,,Era sfîrșit de februarie.Într-o zi de vinre,mă întorceam de la școală.Mă gindeam la ale mele,fără să observ ce se întîmpla în jur.La un moment dat,....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de edybff
3
Văd o bătrână care era singur stand pe o bancă lângă o brutarie. Nu cerșea dar se vedea ca era sărac și i-ar fi plăcut să fie ajutat de cineva măcar cu o bucățică de pâine. Mi s-a făcut milă de el și i-am cumpărat un sandwis. Mi-a mulțumit iar eu am simțit mândria ca am ajutat un om necazit.

edybff: cpl.
Răspuns de Roxannaaa
0
La un moment dat,observ un caine care avea piciorul din fata rupt.Avusese  un accident.Am mers aproape de el si am inceput sa-l mangai.L-am luat acasa si i-am povestit mamei mele ce s-a intamplat.Auzind toate acestea,mama inpreuna cu mine a plecat cu acel catel la veterinar.Din fericire nu avusese un accident foarte grav.Doctorul i-a bandajat piciorul si ne-a spus ca il putem lua acasa.Dupa ce au plecat de la veterinar,m-am gandit daca as putea sa infiez acel catel.Imediat cum mi-a venit aceasta idee in minte,am si intrebat-o pe mama mea daca imi da voie.Mama gandindu-se ca acel catel nu avea adapost si ca era bolnav mi-a dat voie sa il iau acasa.A fost cea mai fericita zi din viata mea!A doua zi cand am mers la scoala le-am povestit colegilor mei cele intamplate.Acestia au fost  foarte multumiti sa afle despre bunatatea mea.Curiosi acestia m-au rugat sa le arat catelul pe care l-am infiat.Am sunat-o imediat pe mama si am rugat-o sa il aduca si pe catel cand vine sa ma ia de la scoala.Toti colegii au fost foarte impresionati de frumusetea acestui catel.M-am bucurat foarte tare ca l-am intalnit.Acum imi este cel mai bun prieten.

edybff: nu infiez câini îi adopți.
Roxannaaa: Infine...tot una...
edybff: defapt infiatul e la copii.in fine fain text.
Roxannaaa: Mersii :)
edybff: mai putea ajuta la mate?nu stiu ce a .ce clasa esti?
Roxannaaa: A VII a
edybff: mai putea ajuta cu ceva plz.e tot de a7-a.
Roxannaaa: Arata-mi dar nu ma prea pricep la mate :)))
Alte întrebări interesante