Limba română, întrebare adresată de itsTeoV, 8 ani în urmă

Continua textul cu inca CINCI enunturi. Respecta titlul si inceputul dat.
O zi de scoala
Era o dimineata senina de primavara. In curtea scolii am intalnit-o pe doamna invatatoare.


AJUTOR URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
31
Era o dimineata senina de primavara.In curtea scolii am intalnit-o pe doamna invatatoare. Am salutat-o si am mers impreuna la scoala.Am intrebat-o daca te
stul este greu ( azi dadeam test, la romana ) si mi-a spus : Daca ai invatat o sa ti se para usor. Am dat test si am luat 10 .

animalsade11: Tezele se dau pe clasele 5-8
animalsade11: Nu pe clasele 0-4
animalsade11: citește cu atenție
animalsade11: si nu eu sunt cea care a pus intrebarea, what?
Răspuns de XtremeSk8ter
19

Era o dimineata senina de primavara. In curtea scolii, am intalnit-o pe doamna invatatoare. Am salutat-o respectuos, dupa care mi-a cerut sa-i anunt pe colegii mei cu privire la testul la matematica ce a fost anulat pe ziua urmatoare. Eu nu am fost de acord cu decizia luata de dansa, asa ca am protestat spunand ca m-am pregatit foarte mult pentru testul respectiv si am de gand sa-l dau azi deoarece ora viitoare voi lipsi. Doamnei invatatoare nu a parut sa-i pese de cele spuse de mine, ignorandu-ma. In momentele ce au urmat, am incercat sa-i conving pe colegii mei sa ma sustina in hotararea mea de a nu da testul in ziua aceea, dar nu au fost de acord cu mine, nici macar unul. Am inceput sa ma enervez si am plecat acasa, nevoind sa mai stau intr-o scoala de inculti.

Alte întrebări interesante