Limba română, întrebare adresată de dark007, 8 ani în urmă

continuati compunerea ,,Secretul succesului,, cu inca 5 enunturi pornind de la enuntul dat,,De multe ori incercam sa reusim,dar nu intotdeauna avem rabdare sa ducem lucrul la capat si ne dam batuti.Asa sa intamplat si cu mine,,

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
77
Secretul succesului

De multe ori incercam sa reusim,dar nu intotdeauna avem rabdare sa ducem lucrul la capat si ne dam batuti.Asa sa intamplat si cu mine,am inceput sa fac ce mi-am propus dar am întâmpinat pe parcurs multe greutăți si probleme asa ca am abandonat.
Totuși nu ar fi trebuit sa abandonez, poate as fi gasit solutii la problemele ivite si acum as fi fost o fata câștigată de pe urma eforturilor mele. Dupa doua zile am inceput sa regret foarte mult si am facut din nou un plan. In acest plan am introdus si unele obstacole care s-ar ivi si rezolvarea lor. De data aceasta am reusit sa imi duc sarcina pana la capăt si am dobândit si foarte multa experiență.
Îndemnul meu este sa luptăm cu curaj si pricepere pentru a realiza toate proiectele înfruntînd problemele care s-ar ivi cu curaj si optimism.
Alte întrebări interesante