Limba română, întrebare adresată de arinacozmulici, 9 ani în urmă

continuati inceputul textului: daca as fi o pasare albastra


Doinita12: cite rinduri?
JASMIN23092003: Daca as fii o pasare albastra as surprinde pe toti cu vocea mea magnifica si culorile mele fermecatoare.As fii o pasare gingasa ca un sarut al mamei,harnica ca o albinuta.Cel mai important voi fii o pasare ce aduce folos tuturor.Voi zbura pedeasupra oceanului cintind si bucurinduma de o viata libera si frumoasa.
JASMIN23092003: DAR TOTUL ESTE UN MIC VIS IN ADINCUL INIMI!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Asdl
23
Daca as fi o pasare albastra as fi cea mai frumoasa ,deoarece prin maestria culorilor si vocii mele voi fi admirata de oameni dar si de celelalte pasari.As fi mai orginala decat celelalte pasari iesind in evidenta nu numai prin frumusetea mea dar si prin ciripitul incantator.
Răspuns de Doinita12
20
Daca as fi o pasare albastra mi-as lua zborul peste mari, oceane, tari... Voi visa mult la aceasta, deoarece o pasare mica pina la una mare au o viata plina de aventuri si bucurii. Pasarea albastra imi aduce aminte de ocea, cer, casa parinteasca si multe alte lucruri pline de curiozitati si iubire. As pleca departe-departe ca sa ma aventurez si sa descoper lucruri cit mai noi si cit mai interesante. Cu ochii mei blajini voi salva mii de vieti, cu aripile mele gingase ma voi ridica cit mai sus ca sa inteleg de ce oamenii nu se inteleg, cu ciocul meu voi aduna resurse de hrana pentru cei saraci sau bolnavi. Asta este doar un vis ce nu va deveni realitate.

P.S: Sper ca te-am ajutat, cu placere.

Doinita12: e prima mea compunere pe care o scriu ca lumea
Doinita12: imi dai coroana, chiar nu e de pe net, JUR!
Alte întrebări interesante