Limba română, întrebare adresată de EchoS, 9 ani în urmă

Continuati, intr-un text de maxim jumatate de pagina(11 randuri), ideea:,,Cartea si calculatorul sint purtatori de informatie care se sustin si se completeaza reciproc..."

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de moonlight01
21
Cele doua surse de informatie reprezinta un factor ajutator pentru cunostiinta pe care ne-o ofera, avand un rol important in dezoltarea culturii noastre.
Calculatorul este atat un mijloc de usurare a calculelor matematice, cat si un furnizator de informatii universale. De asemenea, cartea ne infloreste vocabularul si imaginatia, care ne ajuta sa fim mai creativi si mai deschisi cu lumea pe care o avem in fata. Cu ajutorul celor doua mijloace de informatie putem modela lumea in care traim prin cunostiinta pe care o dobandim dupa acumularea informatiilor necesare.
Desi unii prefera mai mult cartile, calculatorul ramane un mijloc ajutator fie cu calculele matematice, fie cu informatii pe care nu le putem gasi in carte. In concluzie, cele doua mijloace de informatie se leaga intre ele prin furnizarea/oferirea a unor informatii nelimitate, dar si un completarea reciproca a celor doua. 
Alte întrebări interesante