Limba română, întrebare adresată de cristinaz2003, 9 ani în urmă

Continuati povestea
Sa întâmplat în a doua jumătate a lunii iulie . tatălui meu fratele meu mai mare și eu am decis să meargem la pădure și să adunam ciuperci acolo.a fost o zi fierbinte de vară.cind am ajuns în pădure ne-am așezat la umbră sub un stejar mare. A fost un loc minunat De unde am putut admira peisajul pitoresc ce ne înconjoară. ce plăcere a fost să ne bucurăm de pitigoii și de păsările negre cântând .ce simfonie a pasarilor dea se chema unul pe celalat puteai auzi in padurea linistita.dar incurind.........

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandy19
1
dar in curand va veni și ora de plecare către casa.nu am sa uit prea curând această zi minunata . A fost plăcuta și relaxanta această zi.Am găsit o mulțime de ciuperci de toate soiurile.Sunt preferatele mamei ,are o rețetă delicioasă de ciuperci, aștept cu mare drag acest moment.
După ce am încetat căutarea de ciuperci ,am cules flori de toate culorile ,am făcut un buchet imens pentru a noastră mamă!
Răspuns de deeajutor
1
Dar in curand s-a intunecat si a inceput sa tune. Ne-am grabit spre casa dar ne-a prins o ploaie de vara de neuitat. Când am iesit din padure eram deja uzi leoarca. Am fugit spre masina dar parca era mai departe de locul unde o parcasem. Cand am intrat in masina deja ploaia se oprise. Un curcubei frumos se vedea printre nori pe cerul ablastru.
Am pornit spre casa si tot drumul am ras multumita pățaniei noastre.

deeajutor: curcubeu* Scuzați greşelile!
Alte întrebări interesante