Limba română, întrebare adresată de denisasuleap, 8 ani în urmă

Continuati voi textul.

Ariciul si vulpea

Ariciul se plimba tacticos pe poteca.Era satul.Mancasera fructe de padure si acum umbla hai-hui. Si de aci trebuie sa il continui

VA ROG,URGENTTTTT!!!
DAU COROANA!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de istratimagda
2
Ariciul se plimba tacticos pe poteca.Era satul.Mancasera fructe de padure si acum umbla hai-hui,dar in fata lui apuru o vulpe.Ea a vrut sa-l manance,dar ariciul o intepase cu acele lui ascutite,vulpea nu se spreie si il ia ca prizonier la ea acasa.Vulpea si-a chemat toate neamurile ca sa-l manince cu totii diseara.Ariciul observase o gaura intr-un colt si dori sa scape,dar nu a incaput caci a mancat prea multe fructe de padure.Ne stiind ce sa faca s-a prefacut mort si a fost aruncat in padure,scapand cu usurinta.

istratimagda: Coroana?
istratimagda: Hey???????
Răspuns de Selenba
2
In fata lui se ivi o vulpe. Se salutara si începură sa vorbească.Din vorbă în vorbă, ajunseră sa discute despre defectele lor.Vulpii ii era tare foame asa ca,sireata,ii spuse ariciului cat de greu este pentru ea sa traiasca pentru ca prin padure umbla multi vanatori care isi doresc sa o omoare,in timp ce pe arici nimeni nu il poate prinde pentru ca oricine se apropie de el se inteapa in tepii acestuia.Ariciul ii mărturisi vulpii ca daca cineva il intoarce cu labele in sus, atunci este ca si mort pentru ca burta lui este foarte moale si nu e protejată de nimic.Vulpea il invita atunci acasa la ea.Ajunsi acolo, ea ii spuse ariciului ca stie ca este tare obosit si ca pana pregateste ea masa el poate sa tragă un pui de somn in patul ei.Ariciul accepta.
Cand acesta adormi,vulpea se arunca peste el si il făcu bucăți.


Stiu ca nu e un final fericit. Daca doresti asa ceva poti sa spui ca in ultimul moment ariciul se prinse de capcana si fugi.
Nu am folosit la nimic fructele de pădure...scuze

denisasuleap: Nu este nimic
denisasuleap: :)))
denisasuleap: Multumesc mult!!
istratimagda: Hey tu mi-ai luat cateva idei!
Alte întrebări interesante