Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Contiunuati povestea cu inca 10-15 randuri:
Jeanne este o fată tânără distrasa și leneș, astfel încât în fiecare zi, se întâmplă ceva nedorit. Ea are în continuare aceeași rochie...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DragalinaS
1
Ea are in continuare aceeasi rochie de matase , de o culoare albastra acerului senin . Ochii ii licareau la lumina , buzele-i si minilie-i tremurau la strigatul lui , se vedea clar , e indragostita . Stia bine ca nu are sanse , caci asa baiat ca David nu poate iubi o fata asemenea Jeanne , pur si simplu e imposibil , si totusi spera ca intr-o buna zi sentimentele simtite vor fi reciproce . in fiecare ce seara innainte de culcare , privea cerul instelat si isi imagina o viata frumoasa alaturi de David . Dar nu a avut sa se intimple asa , nu dupa mult timp , David , impreuna cu parintii sai s-a mutat in alt oras . Fata plingea disperata , dar ce-i de facut nu putea sa influienteze cu nimic , atunci ea a decis sa ii surprinda pe toti ,. Sa inscris la o scoala profisionala unde a invatat 6 ani , dupa ce si-a obtinut profesia a fost angajata ca menegerul la un restauran din oraselul unde s-a mutat cindva David . Nu a refuzat acest post de lucru , avea nevoie de bani , plus la asta era pe acolo si David , prima sa iubire . 
   Intr-o zi stind la masuta din restauran a intrat pe usa David , ea nici nu la mai recunoscut , el insa impresionat de faptura ce o vedea a salutat-o cutremurat de frumusetea ei . Ea zimbind i-a raspuns politicos , dupa care au stat 3 ore in ir si au discutat despre cariera si fericire . David a mai dorit o intilnire asemenea doar ca in parcul din apropiere , ea a acceptat , de ce nu ? . Ea privind in ochii lui a inteles ca defapt era coplesita de infatisarea kui ideala si nu de el in propria persoana , su comporta urit , avea un lexicon ,, frumoass " si nici decum nu se potriveau . 
































































































































































































































































Utilizator anonim: Multumesc frumos!
DragalinaS: Cu multa placere , sper ca ti-a placut 
Alte întrebări interesante