Istorie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

COPILĂRIA DE IERI ŞI DE AZI
am nevoie de o povestire în care sa spun de copilăria de ieri si de azi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Olivia1q
3

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii. Copilaria de azi nu mai seamana aproape deloc cu copialria de ieri. Vremurile se schimba . Copii nu mai sunt pasionati de jocurile in echipa , de plimbatul pe afara , ci mai mult in ziua de azi putem spune ca majoritatea copiilor traiesc o copilarie virtuala . In trecut copii se bucurau la primirea unei bomboane. Toate aceste lucruri le pot pune in pericol sanatatea copiilor , cea a ochilor. Calculatorul este cel mai bun prieten al copiilor din ziua de azi.

Am modificat. Sper sa intelegi si sper sa fie bine acum. Am incercat sa o scriu repede. :')


Olivia1q: ok hai ca trimit aici
Olivia1q: Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii. Copilaria de azi nu mai seamana aproape deloc cu copialria de ieri. Vremurile se schimba.
Olivia1q: Copii nu mai sunt pasionati de jocurile in echipa , de plimbatul pe afara , ci mai mult in ziua de azi putem spune ca majoritatea copiilor  traiesc o copilarie virtuala  . In trecut copii se bucurau la primirea unei bomboane. Toate aceste lucruri le pot pune in pericol sanatatea copiilor , cea a ochilor. Calculatorul este cel mai bun prieten al copiilor din ziua de azi.
Olivia1q: Poftim
Olivia1q: cu drag!
Răspuns de rebeca7597
1
Copilăria de ieri și de azi
Ieri ne jucam prin iarba verde,azi stam pe telefoane sau tablete!Este foarte diferit acum,sunt telefoane ,tablete ,leptopuri etc,înainte te jucai afara cu mingea sau putea citi o carte,îmi pare rău ca sa pierdut toată Frumusețea trecutului!
Alte întrebări interesante