Limba română, întrebare adresată de MădăJ, 9 ani în urmă

copunere despre un aparat electrocasnic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de grigoredanut340
2
      Un aparat electro-casnic poate fi de folos sau nu in functie de standardele sale. Insa, preferatul meu aparat electro-casnic este aspiratorul.
      De cand eram mic, mama obisnuia sa dea cu aspiratorul. Eu, cand am vazut prima data acest aparat, am intrebat-o ce este si la ce se foloseste. Ea mi-a raspuns ca se numeste ''aspirator'' si ca se foloseste la curatenia casei. La cateva luni dupa ce crescusem putin, mi-a spus daca vreau si eu sa incerc sa curat camera. Eu am acceptat bucuros. Mi-a dat aspiratorul. Cred ca aveam vreo 7 ani. L-am deschis si am inceput sa dau pe covor si pe faianta, cum vedeam eu ca da ea. Insa, eu neavand experienta pe care ea o avea si nestiind ce se poate intampla, am pus aspiratorul pe piciorul drept si pantalonii au inceput sa imi fie aspirati. Am tipat nevoie mare, aspiratorul mergea, nimeni nu ma auzea. Insa dupa ce m-am impiedicat de tubul aspiratorului, am reusit sa ajung cu mana pana la butonul de oprire a aspiratorului si am reusit sa imi eliberez pantalonii. I-am povestit mamei tot ce s-a intamplat si era cat pe-aci sa nu ma creada. 
        Dupa aceasta mica peripetie,i-am spus mamei ca nu mai curat camera cu aspiratorul pana cand nu voi mai creste cativa ani!

grigoredanut340: Sper ca te-am ajutat. Bafta la scoala si sper ca profesorul/profesoara de romana sa se amuze alaturi de colegii tai!
Alte întrebări interesante