Limba română, întrebare adresată de RobertCLD11, 8 ani în urmă

Copuneti o compunere de 10-15 rânduri cu Titlul : Magia Craciunului !Repede ofer 99 puncte !!!!!


ganeagabriel12owsbpw: oferi 50....
albatran: sasa, imi pare rau nu l-ai corectat "(nu la.i corectat" ai fi scris tu) desi apare ca si corectat; nu pot sa iti mai dau o corectare, sinici sa il aprob..pacatde poveste ! are prea multe greseli gramaticale!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aliina24
5
Crăciunul, momentul în care toți devenim mai buni, momentul cand uitam de probleme, griji, momentul cand toti devenim familie. Magia Crăciunului înseamnă cand imparti cadouri, netinand cont de bani, cand iti petreci timpul cu familia si prietenii. Momentul împodobirii bradului, decorarea casei, prepararea mancarurilor tradiționale, petrecutul timpului cu familia, asta e Spiritul Crăciunului. Colindarea din usa in usa de a transmite mai departe magia. Așteptarea lui Moș Crăciun cu biscuiți si lapte, copiii il așteaptă fericiți. Momentul cand nu ținem cont numai de noi, ci si de cei din jur, unde contează sa fim daruitori si sa ne dam zâmbetul mai departe. Ăsta e Magia Crăciunului, cand toti devenim mai buni.

Sașa94: Mmmm......,nu prea cred că este bine,căci a zis un text nu a zis sa explici Magia Craciunului!!Nu vreau sa ne certam sau sa te superi dor ti.am explicat!!
aliina24: ok
aliina24: Deși e mai mult o descriere :)
aliina24: Si textul poate fi narațiune, descriere, etc
Sașa94: Da,nu e nimic,mai gresim,nu e nici o problema
Sașa94: Si eu mai gresesc,din ce gresesti inveti sa nu mai faci gresala aia niciodata!!
aliina24: Păi ce am facut eu e descriere, deci nu e greșit, ca nu zice narațiune, deci textul poate avea diferite moduri de expunere.
Sașa94: Ok
albatran: Sașa94, magia Crciunului inseamna sa intelegi si textele sincere si frumoase ale altora,care SIMT altfel...
Alte întrebări interesante