Limba română, întrebare adresată de hutanudenisa, 9 ani în urmă

Corectați scrisoarea:
Draga mea gazda,

acum câteva minuturi ma sunat paul si ma invitat la un film care doream sa îl văd. Chiar dacă aveam alte plane pt. ziua de azi am luat în considerațiune mai mulți elemenți și am decis sa nu-l refuz .De dimineață ,ma-m uitat la televizor ,unde au arătat ca au fost arestate doua capete ale lumii interlope și mam bucurat mult ca se sfârșesc timpuri corupțiuni. Se pare ca peste tot în lume apar noi curenți de sândire .Nu m-ie foame ,pt. ca am mâncat cele doua coarne cu dulceață pe care mi le-ati lăsat.


MariaHeart: Buna! Nu stii ce greseli sunt acolo?? Daca ar corecta cnv. TOT pt tn atunci inseamna ca noi ti-am face tema. Incearca sa vezi greselile!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabatranu
0
Draga mea gazda,

acum câteva minute m-a sunat paul si m-a invitat la un film care doream sa îl văd. Chiar dacă aveam alte planuri pt. ziua de azi am luat în considerație mai multe elemente și am decis sa nu-l refuz .De dimineață ,m-am uitat la televizor ,unde au arătat ca au fost arestate doua capete ale lumii interlope și m-am bucurat mult ca se sfârșesc timpuri corupțiuni. Se pare ca peste tot în lume apar noi curenți de sândire .Nu mi-e foame ,pt. ca am mâncat cele doua cornuri cu dulceață pe care mi le-ati lăsat.
Răspuns de BiancaAlexandra15
2
Draga mea gazdă,

Acum câteva minute m-a sunat Paul și m-a invitat la un film pe care doream să îl văd. Chiar dacă aveam alte planuri pentru ziua de azi, am luat în considerare mai mulți factori și am decis să nu -l refuz. De dimineață, m-am uitat la televizor, unde au arătat că au fost arestate două capete ale lumii interlope și m-am bucurat mult că se sfârșesc timpurile corupției. Se pare că peste tot în lume apar noi curenți de gândire. Nu mi-e foame, pentru că am mâncat cele două cornuri cu dulceață pe care mi-le-ați lăsat.
Alte întrebări interesante