Limba română, întrebare adresată de robertoscripcariu, 8 ani în urmă

Corectati urmatoare descriere:

Doamna Diriginta este o persoana foarte buna. Uneori se enerveaza dar nu este vina ei caci ea ne spune sa facem ceva si noi facem cu totul altceva.

Ea trebuie pretuita foarte mult caci nu stiu daca exista o diriginta mai buna in aceasta scoala. Cand o enervam ne simtim prost deoarece ea ne da tot ce are ea mai bun pentru noi si tot noi o dezamagim foarte mult. Nimeni nu stie cum am fi ajuns daca am fi avut o alta diriginta. Cred ca toti cei din clasa ar trebui sa o respectam si sa nu o mai enervam. Ea este o persoana cu suflet bun ce isi doreste ce este mai bine de la noi.

Asa este diriginta noastra. Pot spune ca este o persoana minunata ce isi doreste ce e mai bun de la noi

Corectati cu virgule , puncte etc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariasoldanescu
0

Răspuns:

Doamna dirigintă este o persoană foarte bună. Uneori se enervează, dar nu este vina ei, căci ea ne spune să facem ceva și noi facem cu totul altceva.

Ea trebuie prețuită foarte mult, căci nu știu dacă există o doamnă dirigintă mai bună în această școală. Când o enervăm ne simțim prost, deoarece ea ne dă tot ce are ea mai bun pentru noi și tot noi o dezamăgim. Nimeni nu știe cum am fi ajuns dacă am fi avut o altă doamnă dirigintă. Cred că noi ar trebui să o respectăm și să nu o mai enervăm. Ea este o persoană cu suflet bun care își dorește tot ce este mai bun de la noi.

Așa este diriginta noastră. Pot spune că este o persoană minunată care își dorește tot ce e mai bun de la noi.

Sper că te-am ajutat!

Alte întrebări interesante