Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

COROANA. + 30 pct .O compunere frumoasa cu titlul ,,o plimbare prin padure ,, va rog sa fie de o pg de caiet mic.ps: imi da nota pe ea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreiajutătorul
0
Intr-o zi,cu prieteni mei,am fost in padure deoarece am vrut sa exploram si sa vedem absolut,pana la sfarsitul zilei,toate minunatiile acelei paduri,si asa si a fost.
Am vazut unde locuiau si unde isi ascundeau alunele veveritele,am mai vazut un urs care se pregatea de hibernare,si,desigur,eram cu prieteni mei si asta a fost cel mai frumos di aceasta plimbare minunata prin padure

Sper ca te-am ajutat!!!

Andreiajutătorul: a ok
Andreiajutătorul: el e unul dintre cei mai buni
Andreiajutătorul: da
Andreiajutătorul: asa e
Răspuns de aurelcraciun59
0
              Într-o duminica dimineata impreuna cu fratele meu am hotarat sa facem o scurta plimbare prin padure.Totul mirosea a iarba proaspata aducand un miros dumnezeiesc de primavara.Flori fragile si gingase sunt adiate de aripile blande ale vantului,soarele se oglindeste in bobitele stravezii de roua,
iar de departe se aude o soapta de murmur al unui izvor .Totul in jur ne imbia la liniste si visare si ne umplea sufletul de fericire.Deodata din falnicii copacise aud mii de ciripituri de triluri si ecouri.Pasari albe,colorate zboara vesele spre razele aurii,iar mii de fluturi canta printre crengi.
                            Eram fermecati de atata frumusete si de atata libertate iar pe drumul de intoarcere ne-am promis ca vom mai veni.

aurelcraciun59: cp
Alte întrebări interesante