Engleza, întrebare adresată de sorinclenci70, 9 ani în urmă

   COROANA        Calamity Jane's real name was Martha Jane Canarray. no one is really sure where or when she was born . Most historians think that she was probably born in Missouri in 1849. As a child , she lived with her family on a farm there.
CINE IMI TRADUCE SI MIE

In 1863 the family left the farm and travelled west. Nobody is really sure what Jane did during the next few years. Some people say that she got married and lived in Virgina City for a time CINE IMI TRADUCE SI MIE DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Clady
0
Numele adevarat al lui Calamity Jane a fost Martha Jane Canarry. Nimeni nu e sigur unde sau cand s-a nascut. Mai multi istorici cred ca ea cel mai probabil s-a nascut in Missouri in 1849. Cand era copil a trait cu familia ei la o ferma aici( in Missouri).
In 1863 familia a parasit ferma si au calatorit spre vest.  Nimeni nu e cu adevarat sigur de ceea ce a facut Jane in umratorii cativa ani. Cativa oameni spun ca ea s-a casatorit si trait in orasul Virgina pentru un timp
Răspuns de Ouroboros
0
Numele adevarat a lui Calamity Jane a fost Martha Jane Canarray. Nimeni nu stie sigur unde sau cand a fost nascuta. Majoritatea istoricilor cred ca e probabil sa se fi nascut in Missouri in 1849. In copilarie, ea a trait cu familia ei la o ferma acolo.

In 1863 familia a plecat de la ferma si a calatorit spre vest. Nimeni nu stie cu siguranta ce a facut Jane in anii ce au urmat. Unii spun ca s-a casatorit si a trait un timp in Virginia City.
Alte întrebări interesante