Limba română, întrebare adresată de alexandranicula1, 9 ani în urmă

COROANAAA E URGENNTTTT

Anexe:

Utilizator anonim: Sper ca te-am ajutat :**

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Într-o dimineață am plecat cu colegi  și profesorul de muzică  în vizită la teatrul din oraș numit Lumea Muzicii . Imediat cum am intrat pe ușă , directorul  ne-a condus în sala de concert .  
 Scena era plină cu multe instrumente de diferie  culori : auri , arginti  , etc. Pe scena erau  trompete de mai multe dimensiuni ,  pian ,  chitara , saxofon , tobe  si tot felul de instrumente . Dupa ce ne-a prezentat sala de concert , directorul ne-a  condus la sălile de repetiti , acolo  cântăreții / cântărețele  exersau  cântecele și dansurile pe care trebuia sa le prezinte la concert .  Cantau minunat ,glasurile lor se auzeau foarte frumos  , se auzeu vocile lor de pe holul  săli . Fetele stiau si ele cum sa îsi foloseasca instrumentul muzical. Parca toti se născuseră cu  instrumentul in mână . Totul era fascinant . Dupa ce i-am ascultat , directorul ne-a dat cate un instrument pentru  al putea privi de aproape si pentru a canta la el . Nu pot sa zic ca eram priceputi , dar ne-a iesit ceva . 
Din pacate   venise vremea sa plecam acasa . Nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul asa de repede , totul era superb .  Inainte de a pleca  acasa , directorul teatrului ne-a facut cadou cate un bilet pentru urmatorul concert pe care o sa-l  sustina . A fost foarte frumos la teatrul Lumea Muzicii  si am invatat multe din aceasta vizita la acest teatru superb .
Alte întrebări interesante