Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Coroanaaaaaaaaaaaa
Povestioara despre succes
REPEDEeeeeeeeeeeeeee

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabirela
1
Sucesul estee o implinire personala a persoanelor in diferite domenii.Acesta este tot mai des intanlit .Se poate realiza cu multa munca ,dar la final te bucuri nespus de mult . P. S trebuie mai  lunga?

Răspuns de Catutzza
1
Viața : O poveste despre succes ,și nu numai.

A fost o dată ca niciodată , că dacă nu ar fi fost nu s-ar fi povestit , un artist ,interpret ,cantacios muzical numit așa simplu Mihăiță Cântecel care vroia să devină vedetă ,și să aibă mulți mulți fani alaturi de el care să-și exprime iubirea față de Mihăiță.

Dar Mihăiță a realizat că nu poți să ajungi vedetă fară să muncești mai mult , chiar dacă ar avea talent ,dar se pare că asta nu este destul ,și la noi nu este nici măcar necesar .
Dacă ai unele avantaje , ca să zic așa . Știu și eu vreun Eminescu ,ceva sau alte avantaje naturale (spirtoase) ,și nu numai .
Și Mihăiță a pornit într-un drum spre succes , dar nu cred că a realizat în ce s-a băgat .
Ai lui ba au probleme , ba nu pot , rudele ba că nu sunt bani ,prietenii că nu au și nu știu ce .
Și așa Mihăiță a ajuns cam singurel și a hotărăt să-și ia viața în mâini și să plece intr-un oraș mai mare .

Deși el nu are decât speranță..... și un covrig , se hotărăște să incerce ceva .
După mai multe incercări ,în a iși găsi un loc de muncă el realizează că este cam greu chiar dacă ai talent deoarece într-o societate ca a noastră ,talentul este binevenit dar nu neapărat necesar ,dacă poate fi înlocuit cu alte ”avantaje” ca să zic așa .

Așa că Mihăiță *vis de a deveni* Cântăcel , și-a luat o slujbă oarecare ,și poate că a uitat care este visul său , și după cățiva ani , cineva l-a auzit cândând , și el o făcea doar de plăcere .
Dar acel cineva i-a oferit un loc mai bun de muncă unde în sfărșit putea să facă ce vrea .

Știi ce înseamnă asta ? Chiar dacă acum ți se pare că ar fi rău , nu înseamnă că va fi rău tot timpul ,și dacă acum e ploaie , nu înseamnă că după nu va veni un curcubeu . Eu cred în Karma , și dacă faci bine ,la un moment dat vei primi bine ,într-un fel sau altul ,mai tărziu sau mai devreme , și cine știe poate că toate se intamplă cu un motiv , mai mare sau mai mic .
Și poate că dacă iți dorești să faci ceva o să realizezi . Toți merităm la fericire dar oare cât putem risca ca să ajungem la ea , și o dată ce ai ajus ,realizezi că e ceea ce ți-ai dorit ? sau oare a fost degeaba .
Dacă ai un vis atunci urmează-l dacă vrei ceva atunci fă-o , ”Mai bine să faci ceva decât să regreți că nu ai făcut-o” , spunse mama mea acum ceva timp , și tind să-i dau dreptate .
Am devenit eu mai optimist ? Probabil că nu , dar idea este că dacă vrei ceva și cu muncă și noroc (deoarece ar fi cam greu fară noroc) poți să faci asta .

Fiecare este liber să-și trăiască viața cum iți dorești cât timp nu deranjează pe celalalt așa că poți să fii cum vrei cât timp te declari mulțimit/ă de viața ta și consider că nimeni nu ar avea ce să judece , cel puțin intr-un stat cât de cât mai deschis la minte ,dar la noi nu cred că ar fi așa deoarece dacă nu ești ca ei ești automat inamicul lor .
Alte întrebări interesante