cos(x+y)*cos(x-y)=cos²x-sin²y calculați eu am ajuns până la înmulțire vreau de-aici încolo
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
pai cos(x+y)=cosxcosy-sinxsiny
cos(x-y)=cosxcosy+sinxsiny
deci:
(cosxcosy-sinxsiny)*(cosxcosy+sinxsiny)=cos²x-sin²y
se aplica (a-b)(a+b)=a²-b²
cos(x-y)=cosxcosy+sinxsiny
deci:
(cosxcosy-sinxsiny)*(cosxcosy+sinxsiny)=cos²x-sin²y
se aplica (a-b)(a+b)=a²-b²
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Arte,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă