Limba română, întrebare adresată de tata45, 9 ani în urmă

Creati.Scrieti o naratiune amintindu-va o intimplare personala pe timp de iarna

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanteleuca48
184
intr-o zi de iarna am decis sa merg la sanius cu prietenii mei. I-am sunat si au acceptat . ne-am intalnit la mine acasă si am băut ciocolată caldă apoi am plecat . am ajuns pe deal . deodată am auzit un urlet îngrozitor. prietenii mei s-au speriat si au fugit. Eu,mai curajos m-am dus in locul acela sa vad ce este. acolo era un pui de urs care era prins intr-o capcana . am luat un lemn si am impins acea sârmă care il ținea captiv pe ursulet. după ce i-am dat drumul el a fugit catre pădure. i-am sunat pe prietenii sa vina inapoi si au venit. ne-am distrat pe cinste
Răspuns de Utilizator anonim
107
                                                 Iarna
 
  Odata , cand eram mai mic , am mers afara sa ma joc cu zapada. Am invitat multi prieteni la joaca. Noi ne-am sfatuit sa facem multi bulgari de zapada , sa facem doua echipe si sa ne luptam.
   Asa am si facut iar , dupa ce ne-am pregatit , am inceput lupta. Noi aveam multi fulgari si , echipa in care eram eu a facut doi oameni de zapada. I-am imbracat si ne-am ascuns in spatele lui pentru a pacali pe ceilalti jucatori , care erau adversari. Eu m-am ascuns in spatele unulia si in loc de crengi pentru maini , erau mainile noastre. Ei au crezut si ne-am dus la ei si i-am atacat bine. Ei s-au predat si noi am castigat.
   Aceea a fost o zi asa frumoasa ca si acum mi-o amintesc.

Alte întrebări interesante