Limba română, întrebare adresată de David42727228826, 8 ani în urmă

creați un basm de o pagină va rog frumos​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madal1na272
11

Sabia de diamant

De mult , pe cand erau cavaleri , printese , dragoni si uriasi , pe cand baietii aveau scoala de cavaleri si printesele scoala de printese , pe cand dragonii se vandau si dupa pielea li se vindeau , acum multi ani .

Erau trei cei mai buni cavaleri din regat care se luptau pentru mana reginei , doar unul putea sa-i fie demn reginei si din cavaler sa devina rege . Acei trei cavaleri erau : Vlad , cel imbracat in rosu , Ionut , cel inmbracat in alb , Radu , cel imbracat in negru , i se mai spunea si umbra fantomatica . Vlad , Ionut si Radu erau in prima batalie , aduca cea sa invinga un urias . Vlad si Ionut sunt doborati in cele din urma de urias , dar numai Radu ramane in picioare si doboar uriasul si tepele lui , cu arcul cu sageti . Ajung ei mai departe la penultima cursa , adica a doua runda , cea care sa omoare cel mai rau dragon . Vlad nu reuseste , pentru ca pe drum calul se impiedica si amandoi cad in prapastie . In cele in urma , cei care raman si ajung la pestera dragonului sunt Ionut si Radu . Ionut pleaca primul in pestera dragonului sperand ca doar cu sabia de lemn o sa invinga dragonul . Acest dragon pe nume Henry ii da foc cavalerului si sabiei sale . A mai ramas Radu , aceasta umbra fantomatica invinge dragonul doar cu arcul cu sageti . Runda fanala Ionut mort , Vlad reuseste sa jubgate din nou in cursa ajungandu-l pe Radu si spunandu-i ca n-o sa-i reuseasca nimic din ceea ce si-a propus . Ajung la o piatra uriasa in care era infipta bine o sabie . Era o sabie , un miracol inimaginabil din diamant pur . Era singura sabie din diamant vazuta pana acum . Vlad care era foarte nervos incearca sa i-a sabia , dar nu reuseste din cauza nervilor , Radu politicos il intreaba daca il lasa si pe el sa incerce sa scoata sabia , aceasta umbra fantomatica reuseste sa scoata sabia doarece el era calm . Singurul care se intoare la regat este Radu , el avand mana reginei , devenind rege .

Acestia in cele din urma se casatoresc , iar Vlad ramane singur in padurea intunecata .


David42727228826: ms
David42727228826: Stai sa apara
madal1na272: ok
David42727228826: Ti am dat o
David42727228826: Ti am dat o
madal1na272: multumesccc :3 daca mai vrei iti mai raspund
David42727228826: deocamdată nu
madal1na272: bine ^-^ spor la scris
David42727228826: Ma aboneaza la tine
madal1na272: si eu la tine :)
Răspuns de MiniGeniu58
6

Taramul Aproape Adormit

Era o zi ca oricare alta in care dragonii mergeau la cafenele iar apoi se opreau la zidurile castelului Perna si vorbeau cu ele,deoarece el stiau sa vorbească limba dragonilor.

Insa,nu erai tocmai atat de bine.Printul din Tărâmul Aproape Adormit l-a informat ca Razboiul Nesfarsit are cat mai multe victime.

Cei care mergeau acolo si picau in prada celor din Taramul Aproape Treaz deveneau niste oameni fara povesti,fara suflet care deveneau fantome..

Dar,intr-o zi ...Aceasta poveste nu a m-ai avut continuare,deoarece Taramul Aproape Treaz a infrant Taramul Aproape Adormit,devenit totul un oras uitat,un oras fantoma.

Dar,o ultima persoana a avut putetea sa scrie ce s-a intamplat, iar apoi a inaltat foaia la cer, asa cum a ajuns si povestea aceasta la mine,pe care v-am spus-o si voua!

Sper ca te-am ajutat!Stiu ca nu mi-ai dat coroana,dar nu e nimic.


madal1na272: 24 raduri , frumoasa povestire ^-^ sa vedem cine primeste coronita :3
Alte întrebări interesante