Limba română, întrebare adresată de edimatei14, 8 ani în urmă

creație literara contemporan cu Eminescu pornind de la scrisoarea III realizează o compunere în care prezinți reflexiv tema istoriei, patriotismului,,Ieri și azi''.... Valorifica poezia aleasa și formulează un punct de vedere. sa nu fie prea complex va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de luanaflorea4
0

     Pai nu stie eu cum ar face altii dar eu as face asa. ,, SCRISOAREA  III ESTE O CREATIE LITERARA, LIRICA SI CONTEMPORANA SCRISSA DE MIHAI EMINESCU. ACESTA ISI TRANSMITE GANDURILE ,EMOTIILE SI SENTIMENTELE FATA DE POPORUL ROMANESC IN VERSURI.

     SCRISOAREA III NE ARATA CA MIRCEA CEL BATRAN SE DUCE CU CURAJ IN FATA BAIAZIDULUI INCERCAND SA IL DESCURAJEJE-ca sa zic asa-SI IL AMENINTA CU CURAJ CA DACA SE VA LUPTA CU EI ...ORICAT DE MARE AR FI OASTEA BAIAZIDULUI NU O SA IL INVINGA INSA BAIAZIDUL FUDUL II SPUNE CA EI SUNT CEI MAI PUTERNICI SI CA O SA II INVINGA...CA EI AU INVINS PE TOATA LUMEA. MIRCEA II SPUNE CA EL ISI APARA DOAR NEAMUL SI CA ORICINE S-AR LUPTA CU EL AR PIERDE.

           DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ATAT EMINESCU CAT SI MIRCEA CEL BATRAN SUNT NISTE IUBITORI DE TAR SI POPOR DEIARECE MIRCEA A LUPTAT PENTRU NOI SI EMINESCU A SCIS DESPRE NOI.

Alte întrebări interesante