Limba română, întrebare adresată de Mario22222, 8 ani în urmă

creaza o compunere in care.sa povestesti ce fapte bune si fapte rele ai facut nu trebuie sa fie reala AJUTORR!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MaryaEzgy
6
Odată am plecat pana la magazin. Bunica mi a zis sa cumpăr 1 kg de mere și 2 cutii de iaurt.
Plec vesela, iar pe drum vad un om sărac, cu un singur picior. Întru grăbită în magazin și cumpăr : 3 cutii de iaurt, o pâine și 1kg de mere și un pateu.
Ies din magazin și ma duc la omul care cerșea, ii las : pâinea, un iaurt și pateul. El îmi mulțumește voind sa îmi dea bani, dar eu îl refuz.
Când ajung acasă la bunica, ea ma întreabă dacă m-am descurcat, iar eu ii spun ca da.
I-am povestit fapta făcută și a fost foarte mândra de mine.
Răspuns de NaomiAdnana
4
Odata , eram acasa singur si dintr-o data aud usa deschizandu-se ,era bunica , bunica intrase si aveau 2 plase cu fructe in mana, eu ma duc sa o ajut ,i-am luat plasele si le-am dus in bucatarie , bunica mi-a multumit. Intr-o zi de vineri am vazut niste copii mai saraci si m-am dus la magazin si le-am cumparat de mancare si niste dulciuri ,dupa m-am dus la ei si le-am dat tot ce am cumparat ei mi-au multumit si eu imi continuasem drumul linistit. In prima zi a saptamani luni , am fost la scoala , intr-o pauza era un coleg nou ,el s-a impiedicat si a cazut la picioarele mele eu credeam ca a facut-o intentionat si l-am injurat dar defapt un coleg l-a impins si a cazut. M-am dus la coafor ca sa ma tund si dna aceea cand ma peria ,din greseala m-a tra de par si eu nervos am injurat-o si am scuipat-o.
Alte întrebări interesante