Limba română, întrebare adresată de marinadudu21, 7 ani în urmă

crează un dialog între 2 copii care vorbesc despre importanța lecturii în viața copiilor​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andronacheflorian66
1

Răspuns:

-Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?-Tema e neinteresantă și grea.

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?-Tema e neinteresantă și grea.-Dacă vei invață, nu va fi deloc grea, și va fi foarte frumoasa ora de lectura!

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?-Tema e neinteresantă și grea.-Dacă vei invață, nu va fi deloc grea, și va fi foarte frumoasa ora de lectura!-Nu-mi place lectura, de aia am note proaste!

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?-Tema e neinteresantă și grea.-Dacă vei invață, nu va fi deloc grea, și va fi foarte frumoasa ora de lectura!-Nu-mi place lectura, de aia am note proaste!-Nu de aia! Faptul e că tu nu învăț. Trebuie să citești pentru a-ți îmbogății vocabularul, cartea te va ajuta foarte mult în viață! O să vezi că îți va fi de folos!

Bună, Emanuel! Ai făcut tema la lectură?-Nu.. Mie nu-mi place și nu vreau sa o fac!-De ce? Tema era foarte ușoară și frumoasă?-Tema e neinteresantă și grea.-Dacă vei invață, nu va fi deloc grea, și va fi foarte frumoasa ora de lectura!-Nu-mi place lectura, de aia am note proaste!-Nu de aia! Faptul e că tu nu învăț. Trebuie să citești pentru a-ți îmbogății vocabularul, cartea te va ajuta foarte mult în viață! O să vezi că îți va fi de folos!-Ăm.. O sa încerc. Mulțumesc de sfat.


marinadudu21: ms
Alte întrebări interesante