Engleza, întrebare adresată de Alexiabatrinu, 8 ani în urmă

Crează un text despre animalul tau de companie (pisică neagră)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rauldumitrache2011
0

Răspuns:

Azi ma trezit pisica mea pe nume Sara iam dat laptic si mamdus la scoala. Dupa scoala ma asteotat ea pe caneapea can imi gaceam temela Sara a venit si ma speriat ca nu stiam vine e. Mam culcat dupamiaza si sa fur la nca mine si a asteptat panaam trezit. Seara mam precatit de culcare si a venit Sara avia mult vev de joaca. Neam jucat pucin si mam culcat si Sara sa urcat pe mine sa a adormit.

Răspuns de mariaaa4442
1
Era o zi frumoasa de vara, m-am trezit in jur de ora pranzului si m-am dus la parintii mei sa le dau buna dimineata. Cand ma duc in camera lor, ei nu erau acolo. I-am sunat dar tot nu mi-au raspuns, am zis sa nu ma ingrijorez si mi-am facut ceva de mancare. Apoi aud la poarta motor de masina, am stiut imediat cine e, am stat la bucatarie si am mancat si vine parintii mei cu o cutie mare in mana. Mi-au zis sa o deschid asa ca am deschis-o.
Acolo se Alfa o pisicuta neagra, am fost foarte bucuroasa cand am vazut-o, i-am pis numele Sysy. Peste cateva zile am lasat din greseala geamu deschis, cand am intrat in camera, sysy nu mai era acolo. M-am panicat si m-am dus sa o caut, degeaba! N-am gasit-o , dupa cateva zile stand suparata ca mi-am pierdut cel mai bun prieten aud un mieunit de la geam, era Sysy!! Am bagat-o in casa si I-am facut baie, iar eu am poti ca nu o sa mai las niciodata geamu deschid cat timp Sysy este in camera.
Sper ca te-am ajutat! ❤️
Alte întrebări interesante