Limba română, întrebare adresată de Celularcelular12345, 9 ani în urmă

Crează un text imaginar despre cum au aparut fulgii de nea . Sa fie intitulat cu Fulgii de nea.
Repede pana in 14:00 Va rog!! Dau coronita!


Adela1: Amandoi am pus inainte de 14:00,in caz ca nu poti vedea!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adela1
15
                                                     Fulgii de nea

    
       A fost o data ca niciodata un rege,care se numea Regele-Frig.Acest rege avea o fetita pe nume Gheata sau Ghetulica,cum mai era alintata.
     Fata regelui sa plictisea in castelul de gheata.Regele incercase sa-i aduca la palat pe toti valetii-vanturi si pe toate doamnele de companie-lacuri inghetate,chiar si pe unchiul Crivat(!),dar fata tot se plictisea.
      Intr-o zi,fata imparatului a vazut o fetita-om care isi facea jucarii din sfoara.A luat si ea o sfoara de gheata si a incercat sa-si faca jucarii,dar, cum nu stia sa lucreze cu sfoara de gheata,aceasta s-a rupt.Vai,ce s-a pus pe plans sarmana!
     Dar,cum plangea ea asa,fulgii de zapada care se desprinsesera din sfoara rupta,au inceput sa danseze in jurul ei si sa o consoleze.
   Ah!Ce fericita a mai fost atunci Ghetulica!S-a bucurat ca are insfarsit niste prieteni adevarati,de varsta ei!Si,de atunci,Ghata nu a mai fost niciodata plictisita!
     Dar,cum Ghetulica facea din ce in ce mai multi fulgi,ei nu au mai avut loc in palat,asa ca s-au raspandit in lumea larga,sa bucure si alti copii plictisiti.
      Si-am incalecat pe-o sa,si v-am spus povestea-asa!S-am incalecat pe-o capsuna,si v-am spus o mare si gogonata minciuna!   :)

Adela1: Sper ca te-am ajutat! :)
Celularcelular12345: Iti multumesc!!!
Adela1: Cu placere!Si...Merci de "coronita"!Sper ca nu te-a suparat comentariul ala cu ora 14:00 de la intrebare!
Celularcelular12345: Nu
Alte întrebări interesante