Studii sociale, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

credeti ca integrarea in U.E afecteaza patriotismul?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
1
Integrarea in U.E nu afecteaza patriotismul pentru ca țara noastra tot tara noastra rămâne, ci din contra ne face mai mult patrioți deoarece integrandu-ne in U. E . arătăm ca ne pasă de viitorul acestei țări si vrem sa ne fie mai bine din punct de vedere economic si din punct de vedere al statutului tarii noastre.
Facand parte din U.E . avem privilegii multe dar si responsabilitati mai mari , acest lucru ajurandu-ne sa ne stabili am economia si infracționalitatea sa fie redusă, legile țării mai bune , spitalizare mai avansate , programe scolare bune , salarii decente etc . Aceste lucruri sunt benefice pentru țară caci pentru a putea face parte din U.E ca stat noi trebuie sa avem aceste lucruri bine puse la punct si bine organizate , iar aceste lucruri arata ca patriotismul este in" floare" cum s-ar putea spune.
A fi patriot inseamna a-ti iubi țara. A-ti iubi tara înseamnă a face numai bine pentru ea. Asa ca integrarea in U.E. este un lucru bun pentru țară noastră deoarece pentru a te integra trebuie sa îndeplinească si tara noastra condițiile de mai sus pe care le-am enumerat ceea ce ar fi bine pentru țară.
Nu stiu ce sa mai scriu. Am scris parerea mea personala dar daca trebuie sa aprofundezi mai mult ar trebui sa studiezi un pic ce implica integrarea in U.E. Si sa mai notezi si tu aceste date mai exacte.


Rodi11: Le stiu pentru ca imi place
Rodi11: De aceea
Rodi11: Si la tv la politica ma uit :))))
Utilizator anonim: am gasit
Rodi11: ok
Rodi11: Deci te ajută? Baftă
Utilizator anonim: da
Utilizator anonim: ms
Rodi11: păcat ca mi se sterge mie :(
Rodi11: ok ☺☺ Cu drag
Alte întrebări interesante