Religie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Credeti ca prin faptele noastre putem ajunge in rai? Sau e cerul un dar nemeritat?


albatran: raspunsul difera la diverse variante ale crestinismului...dar vorba cuiva de la care am invata multe lucruri bine : "vom muri si vom vedea"
diegoo: In Rai, adica Pamantul refacut dupa Marea Judecata, ajungi DOAR daca ai trait pe Pamant o viata in Iisus, adica in credinta si respectand cele 10 Porunci Dumnezeiesti.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChineliMaria2006
0
Cerul este un dar de la Dumnezeu, care, ca orice dar, nu este oferit fara motiv, iar in cazul de fata faptele noastre sunt motivul, asigurandu-L pe Dumnezeu ca in Rai au intrat doar cei drepti si credinciosi, adica demni pentru acel loc sfant.

sam92: Custiukliudika, daca stii raspunsul la intrebare, ce ce mai intrebi?Ca sa provoci o dezabatere?Brainly nu e un forum...Si problema nu e tranșată de versetele citate de tine.Si eu pot sa citez altele din care reiese conluzia opusa...
sam92: Probabil ca e foarte greu de acceptat pentru tine, dar nu exista surse clare pe acest subiect.Si iti spune asta un cunoscator in detaliu al Bibliei...
ilikem: :Multumim Tataluicare v-a invrednicit sa aveti parte de mostenirea sfintilorin lumina.El ne-a izbavit de sub puterea intunericuluisi ne-a stramutat in Imparatia Fiului dragostei Lui:nu este destul de clar?
Alte întrebări interesante