Limba română, întrebare adresată de maximtertiuc, 8 ani în urmă

Creează o compunere după următoarea idee principală: Norocul trece uneori pe lângă noi. mulțumesc​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oanateodorasu
0

Titlu: ce vrei tu

Astăzi, mi-am dat seama că norocul nu ne găsește tot timpul acasă. Uneori ne ocolește.

În această dimineață, pășind pe podeaua plină de urme de pantofi ale elevilor, doamna tocmai ne anunță că astăzi dăm un test. Eu, entuziazmată, mă așez sofisticat și elegant în băncuță. Doamna ne dă foițele, la fel de sofisticat cum m-am așezat eu în bancă.

-Pregătiți de test? strigă dumneaei.

-Da! strigă toată clasa, doar eu nu, simtindu-ma foarte, foarte prost.

Cand doamna ne spune ,,Start" îngheț... pur și simplu de frică. Scriu, redactez, cum vreti voi să spuneți... Doamna spune ,,STOP". Lucrarea i-o dau doamnei profesoare. Următoarea zi, tremuram. Credeam că voi lua o notă mică. Doamna rostește: Anda: notă 10, până la mine, când m-am trezit cu un 10. Am fost așa fericită! Doar că trebuia să sufăr pentru prietena mea, Ancuța... Ea a luat o notă mică. Pentru mine era un miracol ca eu am luat 10 și prietena mea care a învățat pe brânci o notă mică.

Ce am învățat, este că norocul trece uneori pe lângă noi, chiar dacă ne dorim cu adevărat, sau chiar dacă nu. Putem avea zile proaste, și bune.

Sper că într-adevăr te-am ajutat!

Răspuns de misubun
1

Răspuns:   uneori cind ne place de cineva poate si avem norocul sa vorbim cu ea sau sa cunoastem mai multe despre ea dar norocul parca nu ar vrea sa ramina la noi si se duce la altcineva, trece pe linga noi

Explicație:

Alte întrebări interesante