Limba română, întrebare adresată de xgeimarul26, 8 ani în urmă

Creeaza o opinie in care sa specifici cu ce a schimbat covid-19 lumea intreaga un text de maxim 20 de rânduri va rog dau 5 stele si coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bbyShades
1
În anul 2019, chiar în luna Decembrie, un virus primejdios s-a propagat prin întreaga omenire, acesta se numea Covid-19. Agitația oamenilor a fost necontenintă. Am stat în case, am purtat măști și am respectat legile. Lumea a început să se protejeze și mai mult. S-au creeat și două comunități, cei care sunt de părerea că virusul există și cei care sunt convinși că virusul nu există. Am stat și am socotit, privind toate știrile din ultimul timp, cât de periculos este acest virus și știu ca trebuie sa ma protejez.

bbyShades: Poti sa mai continui tu dacă ti-se pare prea scurt.
xgeimarul26: multumesc
Răspuns de Aakash
2

Aceasta pandemie Covid-19 a adus o schimbare a întregii lumi. O primă schimbare este ca că oamenii nu mai sunt asa de liberi din cauza restricțiilor de siguranță, o alta schimbare este ca petrec mult mai mult timp cu cei dragi ceea ce este un lucru bun.

Din cauza acestui covid trebuie să avem mai multă grijă de sănătatea noastră și a acelor din jurul nostru.

Vârstnici se îmbolnavesc mai repede si foarte ușor.

Din această cauză a pandemiei si locurile de muncă sunt afectate într-un fel sau altul.

Aceasta pandemie este si bună in scopul ca ne face mult mai apropiați de cei dragi.

Deci pandemia este un lucru bun într-un fel si în același fel si un lucru rau pentru că nu mai ai libertatea cu care erai învatat, nu mai poti face tot ce făceai înainte ca această perioadă de pandemie sa apară.

Din păcate noi nu putem să facem nimic, decât să avem grijă de noi.


Aakash: Sper să-ți fie de ajutor!
Alte întrebări interesante