Limba română, întrebare adresată de imanole46936, 8 ani în urmă

Creează un text asemănător celor date în care să evoci un moment care îți ia produs o emoție cum ar fi bucurie uimire frică

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denishuawei47
12

Răspuns:

Azi este ziua mea. Cum mersesem eu pe drum pe jos la școală toată lumea care ma cunoștea îmi ura la mulți ani. La școală tot la fel colegi și profesori îmi urau la mulți ani, ca-n intrasem pe ușa de la casa mea tata cu mama ma așteptau la ușa unde mi-au dăruit o pisicuta eram asa de bucuroasa, în fiecare zi ii periam blana și îi dădeam de mâncare.

Explicație:

Nu știu dacă ai frați asa ca dacă ai scri tu.


denishuawei47: Sper ca e bun.
Răspuns de anamariapasat2010
6

Răspuns:

O experienta de neuitat

Intr-o zi,mergeam prin padure si m-am intalnit cu niste prieteni.

Am hotarat cu totii sa mergem si sa culegem flori de primavara. Am incercat sa nu ne indepartam prea tare de marginea padurii pt a nu ne rataci.

Cred ca culesesem in total vreo 3 buchete de flori,exact de cate aveam nevoie pentru mamele noastre. Dintr-o data auzim un zgomot asurzitor la aproximativ 10 metri in spatele nostru. Ne-am apropiat de acel zgomot si am vazut o căprioară care era cazuta într-o groapa. Cu totii am incercat sa o scoatem de acolo,dar fara reusita. Norocul căprioarei si al nostru a fost ca prin apropierea noastra se plimbau 4 adulti. I-am rugat sa ne ajute iar ei ne-au ajutat. Cu mult efort,am reusit sa o scoatem de acolo iar ea ne-a lasat sa o ingrijim si sa ii punem bandaje.

Am luat-o din padure si am dus-o la un veterinar care i-a facut niste analize. Toate au iesit in regula iar noi ne-am bucurat extrem de mult.

Am adus-o inapoi in padure si am plecat acasa,cu tot cu buchetele de flori.

Mamele noastre au fost foarte emotionate!

Sper ca te-am ajutat! Coroana?

Alte întrebări interesante