Limba română, întrebare adresată de traian30, 8 ani în urmă

creeaza un text de 15 randuri despre o intamplare din vacanța
rpd!!!!!
dau multe puuuuncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DANUT00006
5

Răspuns:

In aceasta vacanta  de vara am fost la bunici unde m-am reintalnit cu fosti mei prieteni .Intr-o dupa -amiaza am ne-am hotarat toti sa facem o expditie cu cortul .

Mergand pe drum spre locul amenajat pentru camping am intalnit cateva peripeti printre care si trecerea peste un rau .Cele mai haioase momente s-au intamplat insa cand am ajuns cand de-o data in fata noastra a sarit o caprioara si ne-a speritat pe toti .Noaptea se auzeau zgomote destul de imfioratoare facute de animalele paduri .Dimineata mergand sa cautam lemne pentru foc am gasit niste locuri amenajate pentru hrana caprioarelor ,eu impreuna cu Andrei am rupt niste frunze si le-am pus acolo pt  a se putea hrani caprioarele .

   A fost o vacanta pe cinste si o vara foarte calduroasa .

Explicație:


traian30: ba mersii foarte mult
Răspuns de AndraGogan22
3

Răspuns:

Vacanta

Explicație:

In aceasta vacanta de vara ,m-am gândit, eu cu cel mai bun prieten al meu , Sa vorbim cu părinții noștri sa mergem la munte pentru un weekend

După ce am vorbit si s-a rezolvat , ne-am făcut bagajele și acolo am fost . In prima zi ne-am plimbat prin pădure,ne-am dat cu tiroliana si ne-am făcut prieteni noi .

A doua zi din vacanta noastră, de dimineata , cand ne-am uitat pe fereastra , am văzut o căprioară! Ne-am intrebat părinții cu ce se hrănește o căprioară si am primit tot e cele necesare .

Ne-am apropiat de ea încet, si prin magie , nu a fugit si am putut să o hrănim. Si asa a fost si următoarea zi .

A fost o vacanta frumoasa si plina de aventura


AndraGogan22: Dacă cumva nu are 15 randuri pe foaie , poti dezvolta un pic. Si iti zic sincer ca nu am folosit-o eu
traian30: ok mersi foarte muult oricum
Alte întrebări interesante