Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

creeaza un text de 6/7 propoziti
despre care vorbesri despre oameni care arunca gunoi pe jos cu propozitiile:
eu cred ca.......deoarece.....parerea mea este...........pentru ca ........... in opinia mea..........fiinca.......​


mariaadina186: ma ajuti la engleza?
mariaadina186: am de scris exercitiile 5,6si 9

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaadina186
2

Răspuns:

Dupa parerea mea eu cred ca oamenii niciodata nu ar trebui sa fie asa de rai cu animale si cu natura.Natura trebuie pastrata si ingrijita. Parerea mea este ca oamenii ar trebui sa renunte la acest obicei cel mai bine oamenii trebuie sa faca curatenie in urma sau sa puna cosuri.Pentru ca aceasta idee este foarte buna si trebuie pusa in aplicare cu cosurile de gunoi. In opinia mea oamenii ar trebui sa respecte natura sa numai arunce gunoaie pe jos ci in noile tomberoane fiinca asa natura va ramane curata protejata si frumoasa.

Mult succes!!

Sper ca te-am ajutat!!


Utilizator anonim: mssss
mariaadina186: cu placere ajuta-ma la engleza
Răspuns de cojocaruadelina2008
0

Răspuns:

Explicație:

Părerea mea este că oamenii care aruncă gunoi sau deșeuri toxice pe jos sau mai ales în ape nu se respectă pe ei înșiși. Nu doar că își fac o impresie rea. Dar acea persoană contribuie cu o influentă negativă asupra Pământului. Dacă fiecare dintre noi nu am ține cont de asta și am arunca peste tot deseuri, Planeta se va polua din ce în ce mai mult .

Dacă Terra va fi poluată, noi, tot pământenii nu vom avea prea multe de făcut. Începe cu topirea ghețarilor , seceta care reduce cultivarea plntelor, până la risipirea apei potabile și a oxigenului fară de care nu putem să trăim.

În opinia mea, încurajez și susțin oamenii să nu mai taie copaci, fiindcă ei produc și elimină oxigen și bioxid de carbon.

Eu cred că doar împreună vom reuși să readucem Terra noastră la o viață nepoluată și tânără!

Alte întrebări interesante