Limba română, întrebare adresată de firutabuzila, 8 ani în urmă

Creeaza un text narati-descriptiv de 150-200 de cuvinte,cu titlul Farmecul naturii.
Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana1000000
19

Răspuns:

Farmecul naturii

Soarele apune, lunca răsare iar noaptea apare. Razele luminoase cerul înstelat. Stelele zac pe cer sa și niște globulețe sclipitoare argintii. Aerul răcoros de noapte mișcă ușor crengile salcamilora adormiți, răspândind mirosul lor minunat.

În liniștea nopții răsună cântecul greierasilor. În teiul cel bătrân, sade o bufniță ciufulita cu ochi mari și sclipitori ca diamantul Vrabiutele dorm liniștite în cuiburile lor.,fara nici-o grija. Florile ce erau vesele întreaga zi acum dorm respirând ușor miresme dulci florale. Pe lacul întins se reflecta lumina lunii.

Brusc niște picaturi de apa cad pe solul adormit așteptând sosirea soarelui.

Răspuns de Violetadiana
9

Farmecul naturii

Farmecul naturii este un farmec care poate fi văzut.

Acest farmec se poate manifesta prin: anotimpuri ape izvoare intrun cuvânt toate cele frumoase ale naturii. acest frarmec al naturii  este uimitor de diversă în culori și forme, este un adevărat templu al frumuseții și nu este întâmplător faptul că toți poeții, artiștii, muzicieni s-au inspirat din farmecul naturii . Acest lucru l-a făcut omul, stabilind niște criterii arbitrare, spunând că un animal este mai urât decât altul, mai demn de disprețuit sau de stârpit. De fapt, toate vietățile dansează împreună jocul vieții, depind unele de altele și creează acea lume minunată în care trăim.sa le urmărim cu dragoste și cu inima deschisă, pentru că avem de la fiecare ceva de învățat: de la furnici, munca în echipă, de la albine cum să fim harnici, de la păsări și gâze – zborul, de la șarpe – răbdarea și așa mai departe.

Fiecare animal ne poate demonstra cel puțin o calitate pe care ar fi bine să ne-o însușim.

Alte întrebări interesante