Limba română, întrebare adresată de dutulescumina397, 8 ani în urmă

Crezi ca a încerca să cunoști personal autorul preferat este, din partea unui cititor, un gest potrivit sau deplasat ? Motivează ți răspunsul, în 50 - 90 de cuvinte, valorificând textul Despre nevăzut de Monica Pilat.


Am nevoie urgeeenttt, mulțumesc ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saramunteanu
22

Răspuns:

dupa parerea mea un cititor poate visa sa isi cunoasca autorul preferat, fara ca gestul lui sa fie deplasat. cu cat dorinta e mai mare, cu atat admiratia fata de acea persoana creste, si e un lucru minunat sa ai un ,,idol" pe care sa doresti sa.l cunosti.

in concluzie oricine are dreptul sa cunoasca pe oricine fara ca acesta sa fue judecat sau ca gestul lui sa para deplasat.


dutulescumina397: Multumeeesc!!
saramunteanu: cppp
biancalaza24: nu ai valorificat textul dat!
saramunteanu: eu nu am textul. valorifica.l tu ca nu e greu doar bagi niste citate acolo
biancalaza24: Eu știu, doar am cautat o idee, dar dacă persoana care a căutat i-a motamo tot ce ai scris, ar fi greșit
saramunteanu: nu ar fi gresit, ar fi incomplet. aici am scris ce e mai greu. persoana care scrie trebuie sa si gandeasca inainte sa scrie, practic isi asuma daca nu e bine. esenta asta e, acum daca tu consideri ca e gresit e treaba ta
biancalaza24: ai dreptate, nu e greșit, e incomplect și pentru asta nu ar l-ua punctaj maxim. Nu zic nimic de rău, ai vrut să ajuți, dar dacă vrei să ajuți trebuie sa faci lucrul complect.
Alte întrebări interesante