Limba română, întrebare adresată de anamariaprodan4551, 8 ani în urmă

Crezi ca acțiunile celorlalți pot influența starea noastră de spirit? Motivează-ți răspunsul în 50-100 de cuvinte.
URGENT VA ROG!!! IMI TREBUIE PESTE 30 DE MINUTE. OFER 50 DE PUNCTE SI COROANA DAR REPEDE VA ROG!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandraF
5

Un text argumentativ de 50-100 de cuvinte cu titlul “ Crezi ca actiunile celorlalti pot influenta starea noastra de spirit?” poate fi urmatorul (asta in cazul in care esti de acord cu acest fapt):

Starea de spirit este definita ca si atitudinea sau dispozitia emotionala pe care o are fiecare persoana.

In primul rand, starea de spirit este activata de orice declansator imediat. De exemplu, daca te trezesti dimineata mohorat si primesti un mesaj de la un prieten vechi, care te intreaba ce mai faci, dispozitia ta se schimba imediat.

In al doilea rand, parerile celorlalti despre noi sunt importante. Spre exemplu, daca cineva iti face un compliment si iti zambeste, starea ta va deveni instant mai buna.

In concluzie, consider ca starile de spirit, desi sunt stari personale, pot fi influentate in foarte mare masura de actiunile celorlalti.

Retinem!

In textul argumentativ autorul sustine o idee prin folosirea unor argumente pe care le poate exemplifica. Textul argumentativ are o anumita structura ce trebuie respectata:  se incepe cu ipoteza (cu care esti sau nu de acord), urmeaza demonstratia-argumentarea si se incheie cu concluzia. Pentru a construi un text argumentativ trebuie sa folosesti conectori specifici (consider ca, in opinia mea, in primul rand, in al doilea rand, in concluzie, s.m.d.).

Aici poti citi un text argumentativ despre starile de spirit ce pot fi schimbate sau nu prin prezența celor dragi : https://brainly.ro/tema/9853749

Succes!

#SPJ1


HallowFox: wrong
elenadomnita: tu mi ai zis ce e un tip text nu ai răspuns la cerința
Alte întrebări interesante