Limba română, întrebare adresată de bazoaica, 9 ani în urmă

crezi ca bibblioteca poate fi locul potrivit pentru aventuri? Exprima-ti opinia in 30-50 de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kryelena
3
da, poate fi! eu in general in biblioteca ma simt ca la mine acasa, imi place sa citesc si lumea literaturii ma fascineaza. normal ca e locul potrivit, citeste o carte recomandata de prietenii tai si ti.au spus ca le.a placut acea carte si merita citita, sau poti citii una care te.a fascinat doar numele de la ea ori de la auorul tau preferat, si cand ai sa dai de o carte buna chiar ai sa fii prins de aventura. sper ca te.am ajutat :)


bazoaica: Da foarte mult mersi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
kryelena: autorul* cu placere :)
bazoaica: poti sa ma mai ajuti cu cva ?
kryelena: da, da.mi te rog mesaj in privat, sau spune aici
bazoaica: alcatuieste o compunere de 80-100 de cuvinte in care sa iti imaginezi ce descopera lucy in sifoner nu uita sa-i dai un titlu potrivit!
kryelena: cine e lucy?
bazoaica: Este dintr-un text
bazoaica: Toti in afara de Lucy care mai ramasese putin de gandea ca n-ar fi rau sa incerce sa deschida usa de la sifoner desi era incuiata dar spre marea ei mirare usa se deschise destul de usor lasand sa cada doi bulgarasi de naftalina
kryelena: poti povestii cum acest/a lucy auzea zgomote ciudate din sifonier, cum era pasionat de filmele de groaza, si credea ca acolo se gasesc diversi mostrii. poti adauga tu un aer misterios si plin de actiune, dar cand deschide sifonierul era doar motanelul lui, care s.a bagat in sifonier dimineata cand lucy isi cauta haine pentru scoala si a ramas acolo atras de hordonul halatui ei :)
kryelena: poti folosii idea mea, bine-nteles adaugand cate ceva
Alte întrebări interesante