Limba română, întrebare adresată de dariacristina17, 8 ani în urmă

Crezi ca e important sa citesti o carte inainte de a i urmari ecranizarea? Scrie un text argumentativ, de minimum 150 de cuvinte, in care sa sustii raspunsul la intrebarea de mai sus.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EvaMaria342010
31

Răspuns:

Lumea cărților

După părerea mea , lectura este cea mai frumoasă activitate! De ce ? Haideți să vedem împreună de ce este mai bine să citim o carte înainte de a urmării ecranizarea.

În primul rand, dacă acel film este inspirat după carte , cartea va fi mult mai interesantă. Ea va conține mult mai multe detalii interesante care nu se regăsesc în ecranizare. Un exemplu foarte bun ar fi cartea Minunea scrisă de R.J.PALACIO. Această carte este mult mai detaliată față de film.

În al doilea rând , cititul ne îmbogățește vocabularul și imaginația față de film. Lectura este o activitate plăcută și relaxantă dacă găsești cartea potrivită gusturilor tale , de aceea cititul nu trebuie inclus în lista pedepselor copilului deoarece acesta o să interpreteze lectura greșit iar acestuia o să îi displacă.

Lectura este o activitate minunata dacă găsești cartea potrivită pentru tine , iar oamenii trebuie să remarce acest lucru și să citească mai mult!

Alte întrebări interesante