Limba română, întrebare adresată de chiforasnicolas, 8 ani în urmă

crezi că este bine să zbori cu avionul exprimati opinia .20-60 randuri .Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ladynoir24
1
Nu pot da un răspuns clar deoarce sunt și argumente pro și contra.
De exemplu este bine deoarece parcurgi distante mari mult mai repede, cu cat lumea zboară mai mult cu atat de modernizează lumea și e o experiența unica in viața.
Dar, poate fi și rău, de exemplu in timpul unei brabusiri sunt șanse mici de supraviețuire, și chiar dacă ai spuravietiui nu se știe unde aterizezi, poți fi in mijlocul oceanului sau intr-o jungla. In zilele noastre este destul de periculos sa zbori cu avionul și din cauza coronavirusului.
In concluzie sunt și părți bune și părți rele, așa ca dacă decizi sa te urci într-un avion ar trebui sa știi ca riști sa nu te msi întorci vreodată acasă in cel mai rău caz.




Sper ca te-am ajutat! :)

ladynoir24: Mai și alta intrebare?
chiforasnicolas: nu
chiforasnicolas: multumesc ori cum
ladynoir24: Cu plăcere
ladynoir24: Dacă mai ai alte întrebări poți sa scrii aici in comentarii ca sa îți păstrezi punctele, deși nu promit ca o sa știu tot deoarece nu știu in ce clasa ești, poate ești mai mare
chiforasnicolas: sunt in clasa a 7-a
ladynoir24: Atunci suntem la fel, doar ca eu sunt mai in față deoarece am terminat școala acum o săptămâna
chiforasnicolas: in romania faci scoala ?
ladynoir24: Da
chiforasnicolas: Realizeaza o pagina de jurnal in care sa reprezinti o intamplare in care teai impacat cu Dan.
Răspuns de adresaana
1

Răspuns:

Da, cred ca este bine sa zbori cu avionul din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, ajungi mult mai repede la destinatie. Avionul merge cu o viteza mult mai mare decat orice alt mijloc de transport. In ciuda timpului petrecut in aeroport cu diferitele formalitati, tot ajungi mai repede unde ti-ai propus. Este foarte utila pentru oamenii de afaceri sau pentru mersul in concedii, deoarece nu pierzi timp pretios deplasandu-te.

In al doilea rand, poti ajunge direct in locuri izolate, de exemplu pe insule turistice. Fara a zbura cu avionul ar trebui sa schimbi cateva mijloace de transport (masina, tren, vapor), ceea ce ar fi mult mai obositor si ar dura mult mai mult.

In al treilea rand, este mai avantajos din punct de vedere financiar. Chiar daca o calatorie cu avionul poate parea scumpa, a face acelasi drum cu masina ar fi mai scump. Pretul benzinei, al cazarile de peste noapte, al meselor principale ale zilei ar depasi pretul unei calatorii cu avionul.

In al patrulea rand, trebuie scos in evidenta ca este mult mai odihnitoare o calatorie cu avionul decat una cu masina.

Prin urmare, da, cred ca este bine si mai ales util sa zbori cu avionul, atunci cand ai nevoie sa ajungi undeva mai departe.

Explicație:

Alte întrebări interesante