Limba română, întrebare adresată de teodoramanescu, 8 ani în urmă

Crezi că este important să ti descoperi pasiunile de la o vârstă fragedă? Redacteaza o compunere de 50 de cuvinte, justificandu ti raspunsul. Va roog, am nevoie urgent!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elizaoprea0060
2

Răspuns:

Din punctul meu de vedere, pasiunile trebuie descoperite cat mai devreme. De ce? Pentru ca, daca le descoperim din timp, le vom putea dezvolta. Mai mult exercitiu necesita mai mult timp, deci este ideal sa ne descoperim pasiunile la o varsta frageda.

De asemenea, ne putem afirma in societate, ne putem pune în valoare aptitudinile mai eficient datorita participării la concursuri aferente hobby-urilor deținute de noi.

În plus, copiii sunt docili, educabili cand sunt mici,

astfel deschizandu-se o usa in plus in ceea ce priveste tehnici de execuție a talentului respectiv

În altă ordine de idei, cu cât suntem mai mici, cu atât avem mai multă imaginatie. Nu reproducem, ci cream lucruri noi. Dacă nu facem asta in decursul vârstei înaintate, nu se dezvolta aceasta latura, iar dacă ne antrenam imaginația de mici, cand vom fi adulți vom fi acele persoane inovative, ce schimba cu adevarat ceva la starea actuală a existenței.

Sper ca te-am ajutat! Coroană plsss?


teodoramanescu: Esti supeeer! Multumemc foaarte mult!! Mai ajutat! Sunt noua si nu prea stiu cum sa folosesc aplicatia. Cum dau coroana?
elizaoprea0060: cu mare placere!! e o coronița sub răspuns. De acolo dai
teodoramanescu: Offf nu o vad. Imi pare rau!
elizaoprea0060: off. poate merge mai tarziu
Alte întrebări interesante