Limba română, întrebare adresată de stefanmatei43, 8 ani în urmă

Crezi că in erou dintr_o carte poate deveni în model pentru cei care o citesc?Motiveaza_ti răspunsul,in 50_90 de cuvinte,valorificând unul dintre textele date.​Vă rog eroi ajutati_ma.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Salutare!  Sa vedem ce vom spune legat de intrebare!

Referitor la cele 2 texte, putem sa spunem ca ambele creioneaza modelul eroului care poate fi un model ( asta depinde de segmentul de varsta care citeste), dar sunt total diferite, deoarece, copiii din primul text incearaca sa se laude cu colectia intreaga de benzi desenate si apoi cu ultimul volum aparut pe care unul dintre ei il "apuca" fara a cere permisiune, in timp ce in al doilea text se face o recenzie a personajului principal, din volumul " daredevil Neinfricatul,  Daredevil ( alias Matt).

Acum iti voi raspunde la intrebare: atunci cand "devorezi" o carte care de la primele file te introduce intr-o lume aparte, cand personajul central iti atrage imediat atentia  fie cu actiunile redate de autor, fie cu prezenta, comportamentul, obiectivul pe care il are de urmat, modul in care celelalte personaje il descriu, il urmeaza, il iubesc, sigur eroul acesteia poate deveni un model.

Acum depinde si cine si cum percepe cartea sau eroul! Un adult, nu va agrea in mod deosebit ca model eroul cartii, dar un copil/adolescent, cu siguranta!

Explicație:


stefanmatei43: Mulțumesc frumos mă mai ajuți te rog.
Komisarul: cu plăcere, dar acum.nu mai am timpul necesar; poate cu alta ocazie! succes la scoala!
Alte întrebări interesante