Istorie, întrebare adresată de Bibix2008, 8 ani în urmă

Crezi ca,in prezent,muzica și dansul sunt la fel de apreciate de oameni ca in lumea greaca?Argumenteaza-ți răspunsul
Va rog dau coroana!!!Repede!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de InnDeyya
1

Eu cred ca da! Muzica si dansul sunt doua lucruri tare frumoase insa nu toti observa! Dansul este miscare corpului cu pe un ritm muzical care iti place mult dupa ce incerci sa dansezi.Vei observa ca muzica te va purta si tu doar te vei misca din cand in cand cu corpul.De ce? Fiindca magia dansului nu sta doar in tine.Ea sta in muzica pe care o alegi,in specatcolul pe care il faci,in ritm, in sunete, in miscari si in capul tau.

Iar despre muzica la fel.Muzica este ceva si mai frumos! Ea este o linie melodica cu un ritm si sunete inalte si joase. Pe ea poti sa dansezi si sa canti! Muzica este un lucru tare frumos care are sunete si care intra in noi si ne face sa ne simtim bine!

Poti observa din explicatia de mai sus a muzicii si a dansului, cat de frumos este sa dansezi si sa canti dar sa si asculti o melodie sau mai multe :))

Grecia este o tara care respecta mult dansul si muzica.Si cum ne dam seama de asta? Prin obiceiurile lor care implica muzica si dans in fiecare dintre obicei si prin zambetul care il au mereu pe chip care arata ca sunt fericiti prin cea ce fac.

Noi,Romania, suntem o tara care are si ea obiceiuri,si desigur unele sunt si ele cu dans si muzica,iar altele nu.Insa tara noastra este si ea o tara care apreciaza dansul si muzica.Putem observa asta la persoanele care se straduiesc mult pentru a dansa pe melodiile traditionale romanesti(adica populare) si mai putem observa si la persoanele care iubesc muzica si nu pot rezista sa nu danseze pe ea.Dar cred ca cel mai des vazut de toti este in videoclipele vedetelor care canta, unde acolo exista mereu o coregrafie.

Eu zic ca suntem o tara in care nu chiar toti iubesc sa danseze si sa asculte sau sa cante muzica la fel cum au de obicei Grecii, insa si noi suntem o tara care are dans si muzica.

Si poate altii vor zice ca nu suntem o tara care sa aprecieze dansul si muzica insa aici se va insela.De ce? Fiindca o parte din noi,Romanii am descoperit ce este aia muzica si ce este aia dans si daca am descoperit inseamna ca apreciam si ca facem(unii dintre noi).

Sper ca te-am ajutat!!! :)))

Alte întrebări interesante