Limba română, întrebare adresată de SebyYT67, 8 ani în urmă

Crezi ca si noi putem vorbi cu natura? Daca nu in modul functional , atunci cum am putea noi comunica cu natura? Justifica in 50-80 de cuvinte.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Appaloosa
5

Răspuns:

Noi nu putem comunica/conversiona cu natura in mod direct. Dar totusi o putem intelege , ex : ne dam seama cand o floare are nevoie de apa ,soare etc. Oamenii eu nevoie de natura cum si natura are nevoie de noi.Încă din cele mai vechi timpuri, omul a trăit într-o strânsă legătură cu mediul înconjurător şi cu tot ce îi oferea acesta.atura cum si natura are nevoie de noi


SebyYT67: ms mult
Appaloosa: Nu ai pentru ce!
Răspuns de adixx
5

Răspuns:

Natura exterioara este o reflexie a naturii noastre interioare. Tot ce este in exterior la nivel esential se afla si in interiorul naturii si firii umane: elemente compozitionale de materie organica, procese, functionalitati.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au comunicat cu natura. Pe de o parte natura ofera omului resurse materiale si energie, pe de alta omul influenteaza natura prin interventia sa in natura pe care o numim interventie antropica.

Insa mai exista o comunicare a omului cu natura si aceasta este la nivel sufletesc, spiritual, artistic si fundamental. Omul a fost mereu fascinat de natura si i-a inchinat multe din opere sale de arta prin muzica, pictura, poezie, sculptura, cinematografie, fotografie si alte domenii de manifestare artistica. Omul a incercat sa exprime prin operele sale artistice maretia naturii, armonia ei, perfectiunea ei si extraordinara ei integralitate si capacitate de a se reface si de a se regenera.

Natura si omul nu se pot separa, omul face parte din natura si trebuie sa traiasca in armonie cu ea. Fara natura, omul nu exista! Natura este caminul omului, locul in care acesta a fost creat. Sa nu uitam ca atat din perspectiva creationista cat si din cea evolutionista, natura a fost creata inaintea omului.

Natura este mai mult decat un simplu spatiu sau un cadru. Omul a fost indragostit de natura, personalitatile artistice ale omenirii au exprimat aceasta legatura dintre natura si om in operele lor de arta inegalabile.

Pentru unele civilizatii de pe Pamant, natura a fost si este insusi Dumnezeu! De aici rezulta stransa comunicare a omului cu natura!


SebyYT67: multumesc
adixx: sa fie de folos!
Alte întrebări interesante