Limba română, întrebare adresată de mariapopovici8, 8 ani în urmă

Cronica filmului Cum a furat Grinch Crăciunul va rog repede/schema unei cronici de film de află în imagine
Va rog Urgent - dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea100193
10

Răspuns:

În orașul microscopic Whoville (situat în interiorul unui fulg de zăpadă), toată lumea sărbătorește Crăciunul cu multă fericire și bucurie, cu excepția cinicului și mizantropului Grinch (Jim Carrey), care disprețuiește Crăciunul și pe Whos (locuitorii din Whoville) cu mânie mare și face ocazional glume periculoase și dăunătoare pe seama lor. Ca urmare, nimeni nu îl place sau îi pasă de el.

Fetița Cindy Lou (Taylor Momsen), după ce a luat cunoștință de existența lui Grinch, începe să se intereseze de el și de trecutul său și le cere tuturor să-i spună ceea ce știu despre el, descoperind în curând că el are un trecut tragic.

El provine dintr-o greșeală a unui vânt greșit care l-a adus atunci când era bebeluș și este adoptat de două doamne. Deși prezintă unele tendințe sadice pe când era copil, el nu era persoana crudă și egoistă care a devenit mai târziu; el a fost ridiculizat de colegii de clasă (în special de Augustus May Who (Jeffrey Tambor)) din cauza aspectului său - cu excepția Marthei May Whovier (Christine Baranski).

Cindy, emoționată de această poveste, decide să-l facă pe Grinch maestru de ceremonii la sărbătoarea Whobilation, spre marea nemulțumire a primarului Augustus, care acceptă în final fără tragere de inimă. Dar când ea îi oferă o invitație lui Grinch, acesta îi refuză oferta. El se răzgândește treptat și ajunge mai târziu la serbare. Pe când el se bucura de sărbătoare, Augustus o cere în căsătorie pe Martha și, în plus, îi oferă în dar lui Grinch un aparat de ras electric ca o glumă proastă, făcându-l să distrugă petrecerea și supărând-o pe Cindy Lou.

Grinch este mulțumit de ieșirea sa violentă, dar spre uimirea lui, el își dă seama curând că atacul său nu va elimina spiritul Crăciunului și că locuitorii din Whoville vor celebra a doua zi Crăciunul. Supărat de ideea de a-și petrece Crăciunul în peștera sa, Grinch deduce că Whos sărbătoresc Crăciunul doar din cauza cadourilor extravagante, și el decide să fure toate cadourile în timp ce locuitorii dorm. Cu un costum de Moș Crăciun, Grinch îi jefuiește pe locuitorii orașului, forțându-l pe câinele Max să tragă sania cu lucrurile furate atunci când vehiculul său rămâne fără combustibil. În ziua următoare, Whos descoperă schema lui Grinch, iar Augustus are posibilitatea de a o denunța pe Cindy Lou drept cauză a întregii catastrofe. Cu toate acestea, tatăl ei, Lou Lou Who (Bill Irwin), le amintește tuturor că au în continuare spiritul Crăciunului - un lucru care nu provine dintr-un magazin - și că sărbătoarea Crăciunului înseamnă a sărbători cu familia și prietenii și nu a da sau primi cadouri și a pune decorațiuni. Oamenii acceptă discursul său și încep să cânte.

Grinch plănuiește să distrugă toate cadourile furate, după ce aude plânsul locuitorilor din Whoville. Cu toate acestea, el aude cântarea plină de bucurie a louitorilor după discursul lui Lou Lou Who. Frustrat de eșecul planului său, Grinch își dă seama că Crăciunul înseamnă mult mai mult decât "darurile materiale", o cunoaștere profundă care-l emoționează și-i face inima să crească de trei ori mai mare decât dimensiunea originală. Cu toate acestea, darurile furate sunt pe punctul de a cădea de pe stâncă și Grinch încearcă cu disperare să le salveze. Hotărând să-l ajute pe Grinch, Cindy îi spune că "nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun". Acest lucru îi oferă lui Grinch o forță suficientă pentru a salva sania cu cadouri de la căderea de pe stâncă. După o coborâre lungă, Grinch apare împreună cu Cindy și cu darurile, explicând ce a făcut și cerându-și iertare pentru glumele sale. Orășenii îl iartă pe Grinch, în timp ce Marta refuză propunerea lui Augustus și decide să rămână cu Grinch. Iertatul Grinch începe o nouă viață în Whoville și serbează următorul Crăciun cu ei în peștera lui.

Explicație:

Am reusit doar rezumatul.Sper ca o sa te ajute.Mai alegi tu anumiteparti din rezumat daca e prea lung.


mariapopovici8: mersi mult ❤️
andreea100193: Cu plăcere!!
Alte întrebări interesante