cu cât este egal (x+1)(x+2)(x+3)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(x+1)(x+2)(x+3)=
Obs: Pentru a înmulți 2 paranteze, înmulțim fiecare termen din prima paranteză cu fiecare termen din a doua paranteza.
=(x^2+2x+x+2)(x+3)=
=x^3+3x^2+2x^2+6x+x^2+3x+2x+6
=x^3+6x^2+11x+6
eremialbertmihoy10ab:
ms
Răspuns de
0
Răspuns:
(x²+x+2x+2)(x+3)=(x²+3x+2)(x+3)=x³+3x³+2x+3x²+9x+6)=x³+6x²+11x+6
Explicație pas cu pas:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă