Limba română, întrebare adresată de zenoviamoise43, 8 ani în urmă

Cu ce se hrănesc hrănesc broaștele țestoase?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RarqusulTM
1

Răspuns:

broaștele țestoase se hranesc cu ierburi


antochimaria: Broaştele ţestoase sunt nişte animale de companie deosebite, de aceea trebuie să fie îngrijite în mod adecvat. Atunci când hrăneşti ţestoasele trebuie să ţii cont de vârsta lor, fiindcă cele tinere mănâncă în fiecare zi, în timp ce ţestoasele vârstnice care vor mânca o dată la 2-3 zile (în sezonul rece mănâncă la 3 zile).

Hrana de bază a testoaselor de companie este constituită din vegetale şi fructe, dar şi din frunze. 
Răspuns de angelnyco
2

Explicație:

Broaştele ţestoase sunt nişte animale de companie deosebite, de aceea trebuie să fie îngrijite în mod adecvat. Atunci când hrăneşti ţestoasele trebuie să ţii cont de vârsta lor, fiindcă cele tinere mănâncă în fiecare zi, în timp ce ţestoasele vârstnice care vor mânca o dată la 2-3 zile (în sezonul rece mănâncă la 3 zile).

Hrana de bază a testoaselor de companie este constituită din vegetale şi fructe, dar şi din frunze. Este foarte interesant de urmărit modul de alimentare a acestora, mai ales de către copii. Este de preferat ca acestea să beneficieze de o combinaţie de mai multe tipuri de legume, care să fie tocate şi porţionate pentru a fi mai uşor de îngurgitat. Nu trebuie să le hrăneşti cu legume care să le producă balonări. Expunerea la lumină (ultra-violetele sunt absolut vitale pentru dezvoltarea broaştelor ţestoase) este mai mult decât necesară şi recomandată, la fel cum este necesară şi recomandată o vitaminizare regulată.

Chiar dacă sunt fane ale apei, furnizarea de apă în diverse vase nu o să aibă efectul dorit. Broaştele ţestoase se vor bălăci în apă pe care le oferi de băut şi chiar îşi vor face necesităţile tot acolo. Broaştele ţestoase aflate în captivitate nu vor consuma produse de origine animal, chiar dacă în mediul lor natural, din libertate o fac în mod obişnuit.

Alte întrebări interesante