Geografie, întrebare adresată de sabkitynotfound, 8 ani în urmă

Cu privire la haria geografică precizați: definitia,elementele principale, importanta

Va rog repede pana la 10:55


yologou27: as vrea sa ii las un raspuns moderatorului care m-a avertizat SI sters raspunsul pe care l-am postat aici pe motiv ca am plagiat: se poate sa imi oferiti un link sau sursa din care consideri ca aparent am plagiat? sa COPIEZI un raspuns de pe un site si sa il postezi aici inseamna ca fiecare virgula, liniuta si cuvant sa fie IDENTIC cu raspunsul dat de pe acel site
yologou27: atunci cand gasesti informatii similare pe net cu privire la raspunsurile date in cadrul site-ului brainly, v-ati gandit, ca e din cauza ca nu poti avea un milion de diferite raspunsuri la o intrebare de genul asta?
yologou27: atunci cand cineva de exemplu posteaza aici o compunere sau eseu total identic cu alte compuneri sau eseuri de pe internet, atunci e evident ca raspunsul a fost copiat. dar cand trebuie sa mentionezi elementele unei harti???? care sunt si au fost mereu aceleasi, 6 mari si late, cum poti sa imi spui ca e plagiat raspunsul?
yologou27: ce-ar fi sa va ocupati mai degraba de persoanele care fac spam aici, insulta, posteaza N raspunsuri gresite si eronate, care posteaza raspunsuri doar pentru puncte fara a se stradui macar sa posteze un raspuns corect si complet, si asa mai departe? nu e prima oara cand dati dovada de neprofesionalism, deci nu e vreo surpriza.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Explicație:

Harta este o reprezentare micsorata,in plan a suprafetei pamantului

.Elementele unei harti:titlu.scara..legenda

Importanta pentru cunosterea anumitir zone si regiuni

Alte întrebări interesante